Google Ads – Målbare resultater

Digital markedsføring

Mulighetene er mange med digital markedsføring og det er ikke alltid lett å vite hva man skal velge. Det er heller ikke alt innen digital markedsføring som passer alle bedrifter. Derfor er det ofte lurt å prøve seg frem i flere kanaler og deretter spisse det etter resultatene.

Mac med Google Ads

Google Ads

Google Ads er det som gjør at du kan komme på toppen av Google søk! Her betaler man som regel per. klikk inn til nettsiden din med et totaltbudsjett. Dette er en veldig kostnadseffektiv måte å markedsføre på ettersom at resultatene er svært målbare. Her er det ofte konkurransen som avgjør prisen per. klikk.

Om noen f.eks. søker etter «snekker» og befinner seg i larvik kan vi sørge for at du havner på top 3, som er de beste posisjonene for denne typen markedsføring

Google Display

Display annonsering er annonsebilder som blir vist på alle andre nettsider som har integrert google søkenettverket inn på siden sin. Vanlige sider de kan bli vist på er tv2, yr osv. Her får man ofte flere visninger enn klikk og er en måte å få fram budskapet til så mange som mulig.

Display betaler man som regel pr. 1000 visning, men er også målt i kostnad per. klikk. Vi kan sette opp grafisk design og hele kampanjene for deg.

Content Marketing

Markedsføring og salg handler om å få folk til å bli kjent med deg, like deg og stole på deg. For å oppnå dette i dag må man jobbe som en redaksjon: Skap relevant og verdifullt innhold som engasjerer og tiltrekker potensielle kunder.

Vi I Insite Media hjelper deg med å skape og distribuere innholdet som styrker din bedrift og over tid bygger dine egne medier større og sterkere, slik at du får mer igjen for hver investerte krone.

Skilt, dekor, trykksaker m.m.

Reklamemateriell

Vi leverer alt innen reklamemateriell til messe, giveaways, eller fasade.
Sammen med digital reklame og bussreklame, så kan vi garantere at din bedrift blir synlig

I alle størrelser

Storformat

Vi leverer banner, reklameseil, pressevegg, tekstilbanner, fotovegg og reklamebanner i alle størrelser til utendørs og innendørs bruk.

Din banner kan produseres og ferdigstilles til dine mål.
Her får du produktene levert raskt og med høy kvalitet. Kom med dine innspill på hva du trenger så hjelper vi deg med de rette produktene.

Vi benytter markedets høyeste kvaliteter på våre printmedier, så du som kunde skal være trygg på at du får produkter med alle de riktige godkjenninger. Våre bannere leveres i støpt kvalitet, brannkvalifisert og med alle sertifiseringer som finnes på det norske markedet.

Interessert i å høre mer?

Ta kontakt med oss i dag og finn ut hva vi kan gjøre for din bedrift.
Vi tar med oss våre erfaringer og kommer med gode innspill
slik at vi finner løsningen som passer deg.

post@vibryross.no
Storgaten 20, Tønsberg